Preparate delicioase

catering evenimente

Venim în ajutorul dumneavoastră în organizarea unei petreceri cu preparatele noastre delicioase și sănătoase. Ne adaptăm nevoilor tale și îți garantăm succesul evenimentului. (*minim 50 pers)

Helene Cuisine (3)

special

catering

Din 2009, copiii iubesc mâncarea noastră sănătoasă și delicioasă. Ne recomandă promtitudinea și seriozitatea în tot ceea ce facem. Susținem alimentația echilibrată.


De-a lungul timpului am pregătit o mulțime de preparate delicioase. De la cateringul zilnic pentru gradinițe și școli, la petreceri, zile de naștere sau alte evenimente.

Helene Cuisine
Helene Cuisine (2)
Helene Cuisine (1)

Perfect Pentru

Evenimente Speciale

Catering evenimente

CATERING PENTRU PETRECERI

 

B-DAY PARTY

Oferă-i copilului tău cea mai frumoasă zi de naștere, cu preparatele Helene Cuisine. Sănătoase, gustoase și apreciate de cei mici. 

 

Produsele noastre respectă mereu standardele de calitate, iar ingredientele folosite sunt proaspete si atent selecționate. Prioritatea noastră, este sănătatea ta!

Autentic

Oferim copiilor mese și gustări sănătoase și delicioase. Nu luăm în joacă alimentația copilului tău și ne ocupăm ca toate preparate să fie proaspete.

Special

Adaptăm programul nostru de catering pentru  evenimente și petreceri private. Stabilim împreună meniul dorit, iar noi ne ocupăm de tot.

sănătos

Ne ocupam ca ingredientele noastre să fie naturale. Întotdeauna folosim produse proaspete. O combinație colorată de legume și proteine.

clienții

ne iubesc